Christian Johansson tar över som VD på Riada AB

Vi välkomnar Christian Johansson som ny VD på Riada AB

Vi kör två olika företag under varumärket Riada idag; Riada AB (tjänster) och Riada Development AB (produkter). Detta tillkännagivande gäller endast vår serviceorganisation Riada AB. 

Riada AB fortsätter sin stjärntillväxt för 14: e året i rad. Som den ledande Atlassian Platinum Solution Partner i Skandinavien har vi hjälpt hundratals team att nå sin sanna potential med sin användning av Atlassians produkter. Nu är det dags att ta nästa steg genom att utvidga vår affär och erbjudanden på marknaden. 

Christian Johansson har varit vår konsultchef i Stockholm sedan början av 2019. Den 4 juli 2019 kommer han att ersätta Sofia Smedshammar som VD på Riada AB. Sofia går vidare till andra utmaningar och vi tackar henne för allt engagemang, hårt arbete och expertis hon förde med sig i sin roll.

Christian har lång erfarenhet av försäljning, affärsutveckling och ledande befattningar inom olika mjukvaru- och konsultföretag som Easit, Servicesoft och Olingo. Christian har varit verksam i Norden i mer än 15 år inom IT Management och Service Management, med ett starkt fokus på verktyg, processer och arbetssätt.

”Jag är superglad över att ta täten på den här resan tillsammans med alla fantastiska kollegor och kunder”, säger Christian. ”Jag är ödmjuk inför möjligheten att ta Riada till nästa nivå och fortsätta det fantastiska arbete vi gör tillsammans.”

”Vi fortsätter att driva förändringar i organisationer som behöver arbeta bättre och smartare tillsammans. Styrelsen är glada att tillkännage att Christian kommer leda den fortsatta utveckling av vårt företag. Christian’s beprövade excellens i ledande personal och strategiska förändringar kommer att passa bra när vi går in i en spännande period i vår resa,” säger Tommy Nordahl, grundare och styrelseordförande i Riada AB.Riada AB är Skandinaviens ledande konsultföretag inom affärsutveckling med stöd av Atlassians applikationer som JIRA, Confluence och Bitbucket. Sedan 2005 har Riada AB levererat professionella tjänster till välkända organisationer som Spotify, iZettle, Nordnet, Klarna, Lufthansa och hundratals fler. Riada strävar efter att hjälpa team att bli mer effektiva i sitt vardagliga arbete och med det känna större glädje och tillfredsställelse på jobbet.

 

Riada AB har cirka 45 anställda och är närvarande i 4 städer i Sverige, med huvudkontor i Stockholm och har en omsättning på 88 MSEK.