Eficode och Riada – Now part of Eficode, vinner två globala Atlassian Partner of the Year awards 2020: DevOps och Services

Riada har nu vunnit utmärkelsen Atlassian Partner of the Year för fjärde gången

Stockholm, 28 april 2021 – Idag har Atlassian utsett Eficode, det ledande DevOps-företaget i Europa, till årets Atlassian-partner 2020 i kategorin DevOps. Samtidigt utsåg Atlassian Riada – som nu är del av Eficode, till årets Atlassian-partner 2020 i kategorin Services. 

Under år 2020 har Eficode och Riada fortsatt att utöka sina Atlassian-tjänster, både som managerade tjänster och professionella tjänster. Dessutom uppnådde företagen stora milstolpar för kunderna genom Jira Align och Jira Service Management. Under 2020 hjälpte de en rad kunder, inklusive Vestas, Volvo, WirelessCar och Nordic Entertainment Group. Införandet av Atlassians produkter och tjänster fortsätter att öka allt eftersom företagen strävar efter differentiering genom programvara.

”Atlassian vill gratulera och tacka Eficode och Riada”, säger Martin Musierowicz, Atlassians chef för Global Channels. ”Solution partners spelar en viktig roll för kundernas framgångar. Därför är vi glada över att kunna lyfta fram några av våra främsta partners, som gör mer än bara det nödvändiga för att tillhandahålla innovativa lösningar och Atlassian-tjänster till våra kunder”.

 

Eficode är Atlassian Platinum Partner i alla skandinaviska länder samt i Nederländerna, och Gold Partner i Tyskland. Nyligen förvärvade företaget Riada, en marknadsledare inom Atlassian-tjänster i Sverige. Idag har Eficode mer än 400 Atlassian-kunder och Atlassian-lösningar utgör en viktig del av Eficode ROOT, en DevOps-plattform som hanterad tjänst. Tillsammans ökar företagen kunskapen och förståelsen för Atlassian-lösningar och DevOps – vilket i slutänden främjar Atlassians mission: att frigöra potentialen i varje team.

Christian Johansson, chef för Eficodes Atlassian-verksamhet, berättar:

”Både Eficode och Riada har fått utmärkelsen som årets Atlassian-partner flera gånger. Vi ser utmärkelsen för Services som ett bevis på att våra konsultkompetenser är innovativa, rätt i tiden och unika. Under året har både Eficode och Riada utvecklat flera unika tjänster som uppfyller behoven hos våra kunder i hela Europa. Vi kommer fortsätta att utöka och utveckla   tjänster, utbildningar och erbjudanden för Atlassian. Jag vill även passa på att tacka våra fantastiska team, våra partners och kunder för denna enastående bedrift – återigen.”

 

Eficode och Atlassian genomför ett gemensamt webbinarium den 27 maj. Under det här webbinariet får du lära dig hur DevOps knyter samman utveckling, IT-drift och agila team med automatisering via lösningar från Atlassian och andra leverantörer. Anmäl dig till webbinariet här!

Media contacts

Lauri Palokangas, Chief Marketing Officer, Eficode
lauri.palokangas@eficode.com, +358 50 486 4918

Om Eficode

Eficode är det ledande DevOps-företaget i Europa. Företaget är drivande i DevOps-rörelsen och agila arbetssätt och formar programutvecklingens framtid i sju länder med över 400 skickliga medarbetare.

Eficode hjälper kunder med sin expertkunskap och utvecklade metoder inom DevOps och agila arbetssätt, så att de i sin tur kan fokusera på tillväxt och sina egna kunder. Detta uppnås genom Eficode ROOT DevOps-plattformen: en managerad tjänst med över 40 prioriterade verktyg inklusive Atlassian, Jenkins och Kubernetes, tillsammans med Application Management- och Atlassian-tjänster. 

Om Riada

Riada – Now part of Eficode, är en Atlassian Enterprise Platinum Solution partner och heltäckande leverantör av allt som rör Atlassian. Riada erbjuder expertkunskaper inom ITSM, DevOps, agila arbetssätt och AWS. Förutom expertkunskaperna inom Atlassian erbjuder de också sina Atlassian-kunder verksamhetskonsulter med djupgående kunskaper om verksamhetsutveckling, Way of Working och flertalet typer av olika metoder och välkända ramverk.

Riadas mission är att förbättra samarbetet i organisationer och hjälpa kunder att bli mer framgångsrika. De stöttar team med bästa praxis för agila arbetssätt och hjälper företag att omdefiniera sina processer så att de kan bli mer effektiva.

Kontakta oss