Riada är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2021

Vi kan stolt meddela att Riada har blivit utsedd till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2021. En stark placering på plats 9 inom vår organisationsstorlek. Bakom utmärkelsen står Great Place To Work® som varje år intervjuar 11,5 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 90 länder.

För att komma med på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser måste vi som bolag kunna leva upp till de krav som ställs på oss som arbetsgivare samt att våra medarbetare har en övergripande positiv upplevelse av vår arbetsplats. Detta görs tillsammans med Great Place to Work® som med hjälp av en omfattande medarbetarundersökning fastställer vilken grad av trovärdighet, rättvisa, respekt, stolthet och kamratskap som råder på vår arbetsplats.

Detta följs även upp med att undersöka hur ledarskapet ser ut. Vi måste kunna visa hur vår anställningsprocess går till, hur vi utvecklar, inspirerar och lyssnar på våra medarbetare samt hur vi firar framgångar och hur vi arbetar med socialt ansvarstagande.

Varför är Riada så uppskattat?

Något som är utmärker sig extra mycket är att tilliten mellan medarbetare och ledare är mycket hög och att våra värderingar genomsyrar organisationen. Vi lever vår passion, vi fokuserar på kunden och vi utvecklas tillsammans. En siffra som talar sitt tydliga språk är att 100% av Riadas medarbetare anser att vi som kollegor bryr oss om varandra och att Riada är en inkluderande arbetsgivare, med ett bra onboardingprogram vilket gör att man som ny medarbetare känner sig väl mottagen samt att Riadas medarbetare är stolta över att berätta var de arbetar.

Så här säger en av våra medarbetare i en intervju med Great Place to Work®:
“Kollegorna är fantastiska! Chefen är otroligt bra! Mycket omtanke till medarbetare, kunder och samhälle i allt vi gör. Vi har roligt ihop, och alla drar sitt strå till stacken för att behålla det så.”

Vår HR Business Partner Kajsa Ahlerup sammanfattar utmärkelsen så här:
“Det här är så oerhört kul att få den här utmärkelsen. Det är kvitto på att vår personal mår bra och att vi som arbetsgivare är lyhörda och har förstått värdet av feedback från vår viktigaste tillgång, medarbetarna. Det är också härligt att får vi får ett bevis på att vi verkligen lever och andas våra värderingar och övertygelser”.

Slutligen summerar vår VD Christian Johansson:
“Att få utmärkelsen som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser är något vi är väldigt stolta över. Att vi når den framgång beror på våra fantastiska och engagerade medarbetare som varje dag skapar den kultur vi har på Riada. Speciellt under ett år som detta som verkligen har utmanat oss som arbetsgivare, känns det extra bra att vinna denna utmärkelse”.

Great Place to Work® hjälper organisationer inom alla branscher och av alla storlekar att utveckla sin arbetsplatskultur. Till grund ligger över 30 års forskning om vad som gör att en arbetsplats uppfattas som riktigt bra. Great Place to Work® undersöker varje år 11,5 miljoner medarbetare från över 10 000 organisationer i 90 länder.

Letar du efter nya spännande utmaningar och vill jobba tillsammans med oss? Spana in vår karriärsida för att se vilka positioner som är öppna just nu.