UTBILDNING

Kurser i Atlassians applikationer för alla

Öka din kompetens under en eller flera av våra populära kurser online eller på plats.

Emblem i vit färg som intygar att Riada är Training Partner till Atlassian

KURSER

Mastering Insight for Jira

Djupdyk i scheman, objekttyper, attribut, IQL (Insight Query Language), importer, rapporter, automatisering med mera. Detta är en 2-dagars kurs.

Mastering Jira Service Management

Den här kursen ger dig en gedigen introduktion för att komma igång med Jira Service Mangement.

Confluence - Essentials

Vi går igenom funktionalitet och begrepp i Confluence och lär dig hur du kan utföra ditt dagliga arbete mer effektivt.

Jira Software - Essentials

Den här kursen riktar sig till dig som ny användare av Jira eller har viss erfarenhet. Vi går igenom grunderna kring Jiras funktionalitet och begrepp, och coachar dig i hur du kan bli mer effektiv i ditt arbete.

Jira Software Advanced

Har du arbetat i Jira ett tag och vill fördjupa dina kunskaper? På den här kursen djupdyker vi inom avancerad sökning (JQL), rapporter och dashboards, projektadministration och vilka möjligheter du har att anpassa en board.

Mastering Jira Administration

Har du någon gång kikat under huven på applikationerna och anat att det finns en magisk värld som väntar bakom kugghjulet? På den har kursen djupdyker vi i ärendetyper, fält, screens, arbetsflöden, behörigheter, notifieringar och användarhantering.

Komplicerade saker blir enkla

Låt en av våra Atlassian-experter guida dig genom Atlassians applikationer. Oavsett tidigare kunskap så har vi utbildningen som passar dig! Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar såväl som öppna kurser. Riada Academy levererar årligen 50 beprövade ubildningar med ett genomsnittsbetyg på 4.3 (av 5.0).
Illustration av en lila glödlampa som lyser
Illustration på tre personer som har ett möte med digitala hjälpmedel

ÖPPNA KLASSER

 

Delta på en  eller flera av våra öppna klasser. Du kommer att få teoretisk genomgång av begrepp och benämningar blandat med många praktiska övningar i applikationerna. Våra erfarna kursledare som även arbetar som expertkonsulter delar mer än gärna med sig av praktiska exempel från verkliga situationer.

SKRÄDDARSYTT

 
Har ni specifika önskemål? Vi hjälper er! Vi erbjuder företagsunika och skräddarsydda utbildningar och levererar över hela Europa. Kontakta oss för att diskutera detaljer och få förslag på upplägg.

Har du frågor om våra utbildningar?
Hör av dig till oss

window.__lc = window.__lc || {}; window.__lc.license = 12154740; (function() { var lc = document.createElement('script'); lc.type = 'text/javascript'; lc.async = true; lc.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'cdn.livechatinc.com/tracking.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(lc, s); })(); Chat with us, powered by LiveChat
Skriv till oss. Vi kommer att svara ASAP!