Riada partners

Vi samarbetar med noggrant utvalda partners som samspelar med oss och utvecklar våra professionella tjänster.

Illustration av en man med lila hår i blå t-shirt med texten "Get your shit into JIRA" på

Mindville

Mindville är teamet bakom Insight plattformen som används av snart 3000 organisationer i över 100 länder. Insight möjliggör avancerad datahantering (asset management) i JIRA. Riada är platinumpartner med Mindville och vi använder Insight för ökat affärsvärde i de flesta av våra kundimplementationer.

Mindville

Mindville är teamet bakom Insight plattformen som används av snart 3000 organisationer i över 100 länder. kundimplementationer.

Mindville

Mindville är teamet bakom Insight plattformen som används av snart 3000 organisationer i över 100 länder. kundimplementationer.

Atlassian, grundades i Sydney 2002 och har idag 3,000 anställda och fler än 150,000 kunder som använder sig av de kraftfulla verktygen, såsom JIRA, Confluence, BitBucket och OpsGenie. Riada blev partner med Atlassian år 2008 och är sedan flera år Platinum Solution Partner.

Atlassians logotyp i blått
Amazon Web Services logotyp i färg

År 2006 började Amazon Web Services (AWS) erbjuda IT-infrastrukturtjänster till företag som webbtjänster-numer känt som molntjänster. Idag tillhandahåller AWS en mycket pålitlig, skalbar och kostnadseffektiv moln-plattform där hundratusentals företag i 190 länder runt om i världen driver sin IT-infrastruktur.

Riada har tillhandahållit Managed Services på AWS sedan 2016 och blev konsultpartner med AWS år 2019.

Har du frågor om våra partners?