Maxa potentialen av din Atlassianmiljö

Illustration på fyra personer som arbetar tillsammans i ett team

Om webinaret

Sändes:

2021-02-25

– Hur du kan ta kontroll och få ut mer av din Atlassianinvestering.

Atlassianplattformen, kanske mest känd för Jira Software, Confluence och Jira Service Management, används idag för att stötta flera processer inom en organisation. Ofta affärskritiska sådana. 

Världen runtom oss förändras i högt tempo och för att tillfredsställa både organisationens, ledningens samt den unika användarens föränderliga behov, behöver också våra verktyg uppdateras och underhållas för att hänga med i utvecklingen. 

I detta webinar delar vi med oss av våra erfarenheter av att utveckla och underhålla Atlassianplattformen så att du på bästa sätt kan få ut mesta möjliga värde för din verksamhet.

Det här webinaret riktar sig till dig som äger eller kommer att äga del av eller hela Atlassianplattformen och är intresserad av att skapa långsiktighet och en hållbar hög servicegrad till dina användare. Framförallt vill du maxa potentialen och ta kontroll över din Atlassianmiljö.

Efter webinaret får du med dig:

  • Checklista – Det här behöver du ha kontroll på
  • Konkreta tips på ett strukturerat arbetssätt för att maxa potentialen
  • Tips och idéer på vad man kan använda plattformen till
Lisa Förstberg jobbar som Atlassian Solution Architect på Riada

Se webinarinspelning

https://zoom.us/rec/share/ipRqkakCunHDuNAgiIcIndYL-f8GhbywllXlpkySabhOM0MUG_20KF92I9DFDImY._oCKNkIfbVIm7UDk?startTime=1614254412000